السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
=======
انا هقولكم النهارده على طريقه السمك البورى
وديه نفس طريقه الشيف شربينى اتمنى تعجبكو
المقادير :-
سمكه بورى وزن نصف كيلو
4 فصوص توم مفرومين
ربع كوب خل
ربع كوب زيت زتون
نصف كوب كزبره خضره
نصف كوب بقدونس اخضر
ملح وفلفل وكمون وبهار للسمك
طريقه التحضير :-
يفتح السمك وينظف جيدآ من الداخل ويتبل بالملح والفلفل والبهار والكمون جيدآ
نضع فى الخلاط البقدونس والكزبره والزيت والخل والثوم ونضربهم فى الخلاط ضربه خفيفه
وبعدين نحشى السمكه بالخليط السابق اعداده
نحضر صينيه مدهونه بالزيت ونضع فوقها ورقه فويل مدهونه بالزيت ايضآ ونضع فوقها السمكه
ثم نغلق على السمكه بالورق الفويل
ثم نضعها فى الفرن على درجه حراره 180 درجه لمده 40 دقيقه
وبعدين نخرجها من الفرن ونخرج السمكه برفق من الورق الفويل
ونضعها فى طبق التقديم وتقدم مع الرز والسلطه الخضراء
وبالهنا والشفا
http://blog.mtbakh.com/wp-content/uploads/2010/01/food1.4549271.jpg